За Armarium Box


Како компанија што се грижи за Вас, ние разбираме дека постојанно негување на стилот може да биде многу скапа работа. Следење на постојаните трендови бара време, најмногу од се се одразува на Вашиот буџет. Го создадовме Armarium Box за да го промени тоа. Преку Armarium box Ние ќе ги проследиме најновите fashion модни додатоци по исклучително ниска цена. Секој месец носи своја различна, уникатна приказна, која ќе Ви помогне секогаш да бидете чекор пред модните трендови и секогаш да изгледате врвно. Ние ја цениме различноста, па убавината на Armarium box не е само во добрата понуда и достапната цена. Секој месец количината на оваа прекрасна кутија е ограничен, односно е достапен само за одреден број на купувачи. Сите детали за Armarium box и идеи како да ги комбинирате производите може да ги најдете на @armariumbox на Instagram.

Наградете се со нешто убаво секој месец или подарете некому, но побрзајте да бидете меѓу првите…

Очекувајте најава за продажбата првиот limited Armarium box наскоро!