B2B Понуда

Армариум изработува секаков вид униформи за корпоративна употреба, скроени по зададени мерки и со Ваш дизајн, располага со везара за изведување на корпоративно лого и други специфичности по Ваши барања. Корпоративната понуда, што ја нуди Армариум компаниите ја користат за секаков вид на униформи за промоција и секојдневна употреба на работно место.

 • Изработка по Ваше барање
 • Машки и женски модели
 • Ваш уникатен дизајн
 • Везење - можност за везење на Ваш текст или лого
 • Без минимална количина за корпоративна нарачка
 • Брз рок на изработка
 • Врвен квалитет на сите материјали за изработка
 • Кошули
 • Поло маици – краток и долг ракав
 • Памучни маици
 • Пантолони
 • Престилки
 • Сакоа
 • Мантили
 • Блузони и други памучни производи
 • Женски здолништа
 • Тренерки

Доколку сте заинтересирани за оваа понуда Ве молиме исконтактирајте не на нашиот мејл info@kosula.mk или на следниот телефонски број +38970 659 211 или +38970 329439 како би можеле да Ве консултираме за сите детали

Developed by Digital Present