На чекор сте до Вашата нова Armarium Кошула

  Тип на крагна

  1. Класична крагна
  2. Кратка крагна
  3. Руска крагна
  4. Бејби крагна
  5. Класична крагна со 2 копчиња
  6. Висока крагна со 2 копчиња
  7. Лептир крагна

  Внатрешен материјал

   Надворешен материјал

    Тип на манжетни

    1. Заоблена манжетна
    2. Класична манжетна
    3. Сечена манжетна
    4. Заоблена манжетна со 2 копчиња
    5. Класична манжетна со 2 копчиња
    6. Сечена манжетна со 2 копчиња
    7. Комбинирана манжетна
    8. Француска манжетна

    Внатрешен материјал

     Надворешен материјал

      Тип на лајсна

      Внатрешен материјал

       Надворешен материјал

        * VIP опциите се еко кожа

         на крагна на манжетна странично


         Боја на конец

         Тип на копчиња

         1. Бело
         2. Шампањ
         3. Крем
         4. Црно
         5. Сиво
         6. Виолетово
         7. Црвено
         8. Тегет
         9. Бело тегет
         10. Кафеаво

         Манжетни украсни копчиња

         Внеси ги твоите мерки или одбери стандардни мерки         Внеси купон
         X

         Внеси податоци