На чекор сте до Вашата нова Armarium Кошула...

  Тип на крагна

  1. Класична крагна
  2. Класична крагна со 2 копчиња
  3. Висока крагна со 2 копчиња
  4. Прицврстена со 2 копчиња
  5. Кратка крагна
  6. Лептир крагна
  7. Руска крагна

  Внатрешен материјал

   Надворешен материјал

    Тип на манжетни

    1. Заоблена манжетна
    2. Класична манжетна
    3. Сечена манжетна
    4. Заоблена манжетна со 2 копчиња
    5. Класична манжетна со 2 копчиња
    6. Сечена манжетна со 2 копчиња
    7. Комбинирана манжетна
    8. Француска манжетна

    Внатрешен материјал

     Надворешен материјал

      Тип на лајсна

      Внатрешен материјал

       Надворешен материјал

        * VIP опциите се еко кожа

         на крагна на манжетна странично


         Боја на конец

         Тип на копчиња

         1. Бело
         2. Шампањ
         3. Крем
         4. Црно
         5. Сиво
         6. Виолетово
         7. Црвено
         8. Тегет
         9. Бело тегет
         10. Кафеаво

         Внеси ги твоите мерки или одбери стандардни мерки         Внеси купон
         X

         Внеси податоци